Lid worden

Lidmaatschap van ons kennisnetwerk staat open voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met de Franse taal of de Franstalige wereld. Ben je student, onderzoeker, (toekomstig) docent of tolk/vertaler Frans? Of heb je in je werk bij de overheid, in de media of het bedrijfsleven veel te maken met Frans? Sluit je dan kosteloos aan bij Platform Frans via het onderstaande formulier. Na aanmelding ontvang je vier tot zes maal per jaar de Platform Frans nieuwsbrief en word je uitgenodigd voor onze publieksactiviteiten.

NB: Platform Frans is een gezamenlijk initiatief van de Stichting van Romanisten aan de Nederlandse Universiteiten (SRNU) en het Kenniscentrum Frankrijk-Nederland (KFN). Beide organisaties communiceren met ingang van 2021 via dit kanaal. Lidmaatschap van het KFN worden automatisch overgezet naar Platform Frans. Als je alleen staat ingeschreven voor de mailings van de SRNU (via www.romanisten.nl) verzoeken we je om je hieronder zelf aan te melden.

Tip: wil je alle nieuwsberichten op Platform Frans meteen in je inbox ontvangen? Abonneer je dan ook op onze e-mail updates via de knop in de zijbalk.

* verplicht veld
De gegevens die je via dit formulier instuurt worden alleen gebruikt voor onze ledenadministratie en zullen nooit gedeeld worden met externe partijen. Je kunt je op elk moment eenvoudig weer afmelden.