Annelies Schulte Nordholt, Georges Perec et ses lieux de mémoire

Cover Georges Perec et ses lieux de mémoire

Bij uitgeverij Brill verscheen in de serie Faux Titre een studie van Annelies Schulte Nordholt (Universiteit Leiden) over Georges Perec. Het betreft de eerste monografie die gewijd is aan het ‘mythische boek’ Lieux, dat pas dit voorjaar voor het eerst werd uitgegeven. Uitgeverij Seuil biedt ook een interessant parcours numérique aan bij dit bijzondere werk. Meer informatie over het boek van Annelies Schulte Nordholt vindt u op brill.com.

Er zijn verschillende manieren om het boek Georges Perec et ses lieux de mémoire met korting te verkrijgen:

  1. 50% korting (excl. portokosten) als u vóór 15 oktober intekent op het boek. Stuur uw naam, postadres, telefoonnummer en email adres naar: a.schultenordholt @cloudemail.nl. Het boek wordt u na die datum door Brill toegestuurd. De korting geldt als minimaal 10 mensen intekenen op het boek.
  2. 35% korting als u direct bestelt via de website van uitgeverij Brill met reductiecode 71471 (aanbieding geldig tot 31 december 2022).
  3. Als universitair medewerker kunt u het boek door uw universiteitsbibliotheek laten bestellen, waarna iedereen met toegang tot deze UB het boek in paperbackvorm voor 25 euro kan bestellen via Mybook, op de site van de UB in kwestie.