AIM Conferentie

In 2022 heeft Project Frans de AIM-basistrainingen overgenomen van de Vrije Universiteit en toegevoegd aan het programma van AIM extended trainingen. Na een jaar dat volop in het teken stond van nieuwe ontwikkelingen kan het weer: bijeenkomen voor de AIM Conferentie!

De eerstvolgende AIM Conferentie vindt plaats op 10 maart 2023. U bent welkom in Meeting Center Eenhoorn in Amersfoort, op 84 passen van het Station, maar ook met de auto goed bereikbaar. Tijdens deze Conferentie zal Wendy Maxwell, de bedenkster van de AIM-methodiek, een forse bijdrage leveren in de vorm van twee workshops en een keynote speech. Als keynote speaker zal Wendy vooral ingaan op de ontwikkeling van de spreekvaardigheid. Hoe gaan leerlingen van zeer geleid spreken naar vrij/vrijer spreken? Hoe kunnen we deze ontwikkeling bevorderen in relatie tot de relatief geringe contacttijd met onze leerlingen?

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende workshops, zowel voor beginnende als gevorderde AIM-docenten. Na afloop van deze na-/bijscholingsdag ontvangt u een certificaat van deelname. Het advies is niet te lang te wachten met aanmelden in verband met het gelimiteerde aantal beschikbare plaatsen.

Deze vindt plaats op 10 maart in Amersfoort. Wendy Maxwell, de bedenkster van de AIM-methodiek, zal een forse bijdrage leveren in de vorm van twee workshops en een keynote speechover de ontwikkeling van de spreekvaardigheid. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende workshops, zowel voor beginnende als gevorderde AIM-docenten. Meer info en aanmelden via projectfrans.nl.