France Alumni Day

Op 16 mei 2023 organiseert het Institut français NL een evenement in de Haagse Hogeschool in het kader van de wereldwijde France Alumni dagen van Campus France. Tijdens dit evenement zullen een aantal laureaten van vooraanstaande beurzen en mobiliteitsprogramma’s (denk bijvoorbeeld aan de Descartesbeurzen, de Prix de Paris en de PHC Van Gogh) terugblikken op hun ervaringen in Frankrijk. Bovendien zal één van de leden van France Alumni, René Moerland (NRC-hoofdredacteur), een speech geven aan het einde van de avond. Na afloop is er de gelegenheid om met andere alumni te spreken op de netwerkborrel.

Programma

16:00 Ontvangst

16:30 Presentaties partners van het evenement

17:00 – 18:00 Panelgesprek met laureaten

18:00 – 19:00 Keynote speeches en prijsuitreiking fotochallenge

19:30 Netwerkborrel in Grand Café Xieje

Fotochallenge

Het Institut français NL organiseert bovendien een fotochallenge voor de France Alumni Day. Deelnemers kunnen voorafgaand aan het evenement een foto opsturen uit hun studieperiode in Frankrijk. De beste foto’s zullen worden bekeken door een jury die vervolgens de winnaar kiest.

Voor meer informatie over het France Alumni evenement en de fotochallenge, zie de site van het Institut français NL. Aanmelden voor de France Alumni Day kan hier.