Hulp bij profielwerkstuk

De afgelopen maanden is in opdracht van het Meesterschapsteam Moderne Vreemde Talen samen met twee docenten en enkele masterstudenten en studentassistenten hard gewerkt aan de website pws-wereld.nl. Hier kunnen havo- en vwo-leerlingen terecht als zij een profielwerkstuk willen schrijven over een van de moderne vreemde talen. Op de site vinden zij een lijst met interessante onderwerpen, uitgebreide informatie over die onderwerpen en praktische handvatten om direct met hun profielwerkstuk aan de slag te gaan.

Voor het vak Frans worden momenteel 17 verschillende onderwerpen aangeboden, in de categorieën economie, film/muziek, geschiedenis, kunst/literatuur en politiek. Leerlingen die een PWS over een Frans onderwerp schrijven, kunnen bovendien meedingen naar een mooie prijs bij Levende Talen (zie www.franszelfsprekend.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *