Congres Frans

21 en 22 april 2022
NH Conference Centre Leeuwenhorst, Noordwijkerhout

Het nationaal congres voor leraren Frans in Nederland, dat elke twee jaar georganiseerd wordt, is zonder enige twijfel het belangrijkste congres in Nederland voor iedereen die zich, op welke manier dan ook, bezighoudt met het onderwijs van de Franse taal in de lage landen. Tijdens dit congres volgen 500 leraren in twee dagen workshops en bezoeken de Salon des Exposants waar uitgeverijen en andere partners in het onderwijs Frans zich presenteren, evenals veel Franstalige ambassades in Nederland.

De zestiende editie van het Nationaal Congres voor leraren Frans zal plaatsvinden op 21 en 22 april 2022 en heeft als thema le français donne la note!

Alle informatie over het Congres is te vinden op congresfrans.nl.