Introductiecursus literair vertalen

ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen biedt een korte introductiecursus literair vertalen aan. De module bestaat uit een asynchroon taaloverstijgend webinar (introductie) en een taalspecifiek online werkcollege voor de talen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Russisch, Spaans.

De introductiecursus is bedoeld voor beginnende en ervaren vertalers die kennis willen maken met domeinspecifiek vertalen. De module is ook geschikt voor studenten en docenten van (ver)taalopleidingen. Het introductiewebinar wordt verzorgd door Rokus Hofstede, de taalspecifieke workshops door Michel Bolwerk, Leen Van Den Broucke, Eva Wissenburg, Dorette Zwaans, Aai Prins en Joke Mayer.

De module vindt plaats in februari 2023. Alle informatie is te vinden op de site van ITV Hogeschool.