RomTiN 10: workshop over Romaanse taalkunde

23 juni 2023
P.C. Hoofthuis (Spuistraat 134), Amsterdam

Op vrijdag 23 juni vindt alweer de 10e editie plaats van RomTiN (Romaanse Taalkunde in Nederland), een informele workshop voor iedereen die geïnteresseerd is Romaanse taalkunde! RomTiN is dit jaar aan de UvA in Amsterdam, in het P.C. Hoofthuis (Spuistraat 134) midden in het centrum.

Ben je bachelor- of masterstudent, of promovendus en doe je taalkundig onderzoek naar de Romaanse talen, dan is dit je kans om je onderzoek – bijvoorbeeld je scriptie, je promotieonderzoek of een paper – te presenteren. Je presentatie kan gaan over elk onderwerp binnen de Romaanse taalkunde. Presentaties duren 20 minuten, gevolgd door 10 minuten voor vragen en discussie.

Wil je graag iets presenteren tijdens de RomTiN (klein of groot onderzoek, mag allemaal)? Stuur dan uiterlijk vrijdag 2 juni een e-mail met een korte samenvatting (max. 200 woorden, exclusief titel en bronvermelding) naar T.J.T.Westveer@uva.nl. We zien je abstract graag tegemoet!

Iedereen die geïnteresseerd is in Romaanse taalkunde (studenten en medewerkers) is van harte welkom om RomTiN bij te wonen. Als je graag naar RomTiN wil komen dan willen we je vragen om het registratieformulier in te vullen (i.v.m. catering etc.), via deze link.

We kijken uit naar je reactie en hopen je te mogen begroeten in Amsterdam op 23 juni!

De organisatie van RomTiN 2023: Eva J. Daussa, Petra Sleeman & Thom Westveer

Mede mogelijk gemaakt door het Amsterdam Center for Language and Communication (ACLC)