Arsène Lupin, du classique littéraire à la série Netflix

Ben je bovenbouwleerling of student en vind je het leuk om Franstalige series te kijken en daarover in het Frans te praten met anderen? Dan is deze online workshop echt iets voor jou!

Op 31 maart vanaf 15:30 tot 17 uur organiseren Marine Pédéhour en Eline Kuenen (Radboud Universiteit Nijmegen) een interactieve workshop over de populaire Netflixserie Lupin, die gebaseerd is op een literaire klassieker. Je gaat samen met anderen napraten over de serie en je leert meer over de relatie tussen boek en film.

De workshop is gratis toegankelijk voor alle studenten Frans aan hbo en universiteit. Ook leerlingen uit klas 5 en 6 met Frans in hun examenpakket (en hun docenten) kunnen meedoen.

Ter voorbereiding op de workshop vragen we je om de serie Lupin te bekijken op Netflix en een reactie te posten op Instagram of Twitter. Maak een screenshot van je post en zorg dat je die bij de hand hebt tijdens de workshop. Veel kijkplezier!

NB: DE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT